Welkom op de website van Hands-On paardenmassage. Mijn naam is Judith Raas. Al mijn hele leven zijn paarden mijn grote passie. 

Zelf heb ik een Haflinger, Napoleon, waar ik van alles mee gedaan heb. Dressuur wedstrijden, TREC, we pakten wel eens een cross les mee. Maar aan de endurance beleven we het meeste plezier. Naast Napoleon heb ik nog een jonge Arabier, Secret Surprise. Hij is inmiddels beleerd en ik ben hem aan het doorrijden. Onze eerste dressuurwedstrijd staat gepland, ook zal hij uitgebracht worden in de endurance.

Ik heb de opleiding tot paarden sportmasseur gevolgd bij Massage Hippique. Hier heb ik ook de opleiding tot Equine Myofaciaal Release Therapeut en de modules voor Equine Taping gevolgd. Jaarlijks volg ik bijscholingen bij verschillende opleidingsinsituten om mijn kennis uit te breiden en up tot date te houden, zodat ik de paarden en hun eigenaars nog beter kan helpen.

Van je passie je werk maken. Met Hands-On paardenmassage is die droom werkelijkheid geworden. Ik hoop nu en in de toekomst, nog vele paarden en hun eigenaars te mogen helpen. Om zo samen tot optimale prestaties te komen en onze paarden zo lang mogelijk fit en soepel te houden. 


Hands-On paardenmassage
Sportmassage voor paarden